Dolar 32,6082
Euro 34,7866
Altın 2.492,14
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 18°C

120 servis aracından 20 servis aracının çalışıyor durumlarımız kötü..

120 servis aracından 20 servis aracının çalışıyor durumlarımız kötü..
27 Ekim 2020 19:58
536
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Umum Servis Araçları Dernek başkanı Muhammet Başkan, 120 servis aracından 20 servis aracının çalıştığını ve öğrenci servis sahiplerinin durumlarının her geçen gün kötüye gittiğini ifade etti.

 

Ereğli’ de yaşanan PANDEMİ salgını dolayısıyla okulların kapanması ile birlikte iş konusunda sıkıntı yaşayan Umum Servis araçları üyeleri, yüz yüze eğitimin başlamasına rağmen 120 araçtan 20 tanesinin çalıştığını ifade ederek, iş konusunda büyük sıkıntı çektiklerini ifade ettiler.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, uzun süredir çalışmayan servis araçları sahipleri çalışanlarının ve ailelerinin büyük sıkıntı içinde olduklarını ve bu konuda kendilerine yönelik bir çalışma yapılmasını istediklerini ifade etti.

 

Başkan açıklamasında “PANDEMİ salgını ile birlikte okulların kapanmasının ardından tek gelir kaynakları öğrenci servis araçları olan üyelerimiz aylardır çalışmıyor.

Kısa süre önce başlayan yüz yüze eğitim de de öğrencilerin çoğu ya aileleri tarafından okula bırakılıyor ya da aileleri tarafından okula gönderilmiyor.

Yetkililerimizden devlet büyüklerimizden bu konuda bir çalışma yapılmasını ve servis araç sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi konusunda adım atılmasını diliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.