Dolar 32,5161
Euro 34,7810
Altın 2.491,89
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 23°C
Az Bulutlu
Zonguldak
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

33.YAŞIN KUTLU OLSUN DUAYEN DEMOKRAT GAZETESİ

33.YAŞIN KUTLU OLSUN DUAYEN DEMOKRAT GAZETESİ
30 Kasım 2020 12:52 | Son Güncellenme: 30 Kasım 2020 12:53
588
A+
A-

DEMOKRAT’IN İLKELİ HABERCİLİKTE 33.YILI

AKGÜN MEDYA AİLESİ olarak adının anlamını taşıdığına şahitlik yaptığımız Demokrat Gazetesinin 33. Yaşını kutluyor ,Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Fatih Çakır’ın  bugünün onlar için ne anlam taşıdığı söylemlerine biz de medyamızda yer veriyoruz ..

“Kurumumuzun 33 yıllık tecrübesi ve geleneğinden güç alan, bölge ve ülkemizin menfaatlerini ön planda tutan habercilik anlayışı ve sorumluluğu ile günümüzün teknolojik gelişmelerini birleştirerek geleceğe taşıma heyecanımız, azim ve kararlılığımız eksilmeden devam etmektedir” dedi.

 

Çakır, Demokrat Gazetesi’nin 33. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Karadeniz Ereğli’de 1 Aralık 1987’den bu yana yayın yapan gazetemiz Demokrat’ın 33. Kuruluş yıl dönümünün haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatandaşların bilgiye erişme sinin, ifade özgürlüğünü kullanmasının temel aracı olan basın kuruluşları, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelmektedir. Yazılı basının dört asrı aşan tarihi, aynı zamanda modern demokrasinin gelişiminin hikâyesini de anlatır.

Günümüzde, internet gazeteciliği ve sosyal medya araçlarının baş döndüren bir hızla gelişmesiyle, doğru, hızlı ve kamusal sorumluluğu esas alan yazılı basın kuruluşları bu kulvarda da yerini almış, devam eden süreçte, gazeteciliğin temel prensipleri çerçevesinde üretilen doğru ve hızlı haberin, bağımsız ve özgür bir bakış açısının; bilgi ve haber üreten nitelikli kadroların önemini ve sorumluluğunu daha da arttırmıştır.

Demokrat Gazetesi kurulduğu 1 Aralık 1987’den bugüne, basın ahlakı ve meslek ilkelerine uyarak kamusal sorumluluğu kılavuz, doğru, hızlı ve güvenilir haberciliği prensip edinen yayınlarını 33 yıldır sürdürmektedir. Vasıflı bir gazete olarak yayın hayatını 33 yıldır aralıksız sürdüren Demokrat gazetemiz, kurulduğu günden bugüne dek çizgisini korumuş, değişen şartlara paralel olarak çıtayı hep daha yükseğe koymayı görev kabul etmiştir.

12 Eylül 2019 günü itibarıyla, Kurucu İmtiyaz Sahibi Yalçın Keleş’ten devraldığımız Demokrat meşalesini; kurumumuzun 33 yıllık tecrübesi ve geleneğinden güç alan, bölge ve ülkemizin menfaatlerini ön planda tutan habercilik anlayışı ve sorumluluğu ile günümüzün teknolojik gelişmelerini birleştirerek geleceğe taşıma heyecanımız, azim ve kararlılığımız eksilmeden devam etmektedir.

Bu vesileyle, başta Demokrat Gazetesi Kurucusu Yalçın Keleş olmak üzere, geçen otuz iki yıllık süreçte Demokrat bayrağını taşıyan önceki dönem çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, halen çalışma hayatını sürdüren mesai arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

 

Mehmet Fatih Çakır

Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.