Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Sal 16°C

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAFFET BEYİN YAPAMADIĞINI ADINI ANMAKTAN CEKİNDİĞİ ESKİ İLÇE BAŞKANI YAPTI..

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAFFET BEYİN YAPAMADIĞINI ADINI ANMAKTAN CEKİNDİĞİ ESKİ İLÇE BAŞKANI YAPTI..
27 Eylül 2020 15:35 | Son Güncellenme: 29 Eylül 2020 18:20
531
A+
A-

ÖNCEKİ DÖNEM AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÇAKIR “CUMHURBAŞKANIMIZIN BAŞ DANIŞMANI SAADET ORUÇ HANIMEFENDİNİN YANINDAYIM” MESAJİ VERİR İKEN O SAATLERDE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAFFET BOZKURT O YEREL GAZETE SAHİBİNE KAHVALTI VERDİ..

ÇAKIR: “BU TAVIR EREĞLİ’NİN ÖNEMLİ BİR DEĞERİNE İTİBAR SUİKASTIDIR”

Çakır: “Bu Tavır Ereğli’nin Önemli Bir Değerine İtibar Suikastıdır”

Ak Parti Karadeniz Ereğli Önceki Dönem İlçe Başkanı ve Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Fatih Çakır, “Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç Hanımefendi, kentimizin evladı, yetiştirdiği önemli bir değer ve bölgemiz için bir hizmet elçisidir” dedi.

Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, “Ereğli’de yayın yapan yerel bir internet sitesinde kullanılan görseller ve kurgulanan yazı, gazetecilik etiğiyle bağdaşmadığı gibi kullanılan fotoğraflar üzerinde yapılan oynama ve art niyet ürünü düşünceler en hafif deyimiyle itibar cellâtlığıdır” ifadesini kullandı.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke sorunları ve uluslar arası politikada büyük bir sorumluluk ve ülke sevgisiyle milletine hizmet ederken onun yüküne yardımcı olmak gibi onurlu ve zor bir görevi sürdüren Oruç’un, kasaba politikacılığı ve bağımsız gazetecilikten uzak bir zihniyetin hedefi haline getirilme çabası, Ereğli’ye, Zonguldak’a ve ülkeye hizmet sevdasıyla bağlı her partilinin ve vatandaşımızın gönlünde mahkum edilmiştir” diyen Çakır açıklamasında şunları vurguladı.

Ereğli, Zonguldak ve bölgemiz birçok alanda olduğu gibi siyaset ve kamu hizmeti alanında birçok değer yaratmış bir kent ve bölgedir.

Ancak bu gerçeğin diğer bir tarafı maalesef, zaman zaman içinden çıkardığı bu değerlere yeterince sahip çıkamadığıdır.

Geride bıraktığımız hafta içerisinde yerel bir haber sitesinde Cumhurbaşkanımızın Baş Danışması Sayın Saadet Oruç Hanımefendiye yönelik olarak kaleme alınan yazı ve görseller de maalesef bu zihniyetin bir “gazeteci” şahsında birileri tarafından yeniden hortlatılmasından başka bir şey değildir.

Saadet Oruç Hanımefendi Ereğimiz de doğup büyümüş, başarılı bir meslek kariyerinin ardından, hem imrenilecek hem de büyük bir enerji ve hizmet aşkı gerektiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanlığı görevini omuzlamıştır.

Mesaisini Cumhurbaşkanımız gibi bir dünya lideri ve dava adamının mesaisine katmak gibi onurlu bir görev sürdüren Saadet oruç Hanımefendi, doğduğu, kendini yetiştiren toprakları da hiçbir zaman unutmamış, göz ardı etmemiştir.

İlçe ve il düzeyinde sürdürülen birçok projenin hayata geçirilmesi için zamanı ve enerjisini katarak Ereğlili-Zonguldaklı olmanın nüfus kütüğüyle değil, hizmet ederek kazanılacak bir sıfat olduğunu göstermiştir.

İlçe Başkanlığı görevim süresince, özellikle Ereğli’ye üniversite kampüsü kazandırma mücadelemizde somutlaşan emeğinin, yine ağır sorumluluklarına rağmen 2019 yerel seçimlerinde Ereğli’de partimiz için gösterdiği takdire şayan çabanın tanığı olmanın ötesinde bir kez daha teşekkürlerimi bildirmek istiyorum.

Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Saadet Oruç Hanımefendi, kentimizin evladı, yetiştirdiği önemli bir değer ve bölgemiz için bir hizmet elçisidir.

Ereğli’de yayın yapan yerel bir internet sitesinde kullanılan görseller ve kurgulanan yazı, gazetecilik etiğiyle bağdaşmadığı gibi kullanılan fotoğraflar üzerinde yapılan oynama ve art niyet ürünü düşünceler en hafif deyimiyle itibar cellâtlığıdır.

Kendisi buna karşı alınması gereken en doğru tavrı almış ve hukuken de gereğini yapacağını beyan etmiştir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke sorunları ve uluslar arası politikada büyük bir sorumluluk ve ülke sevgisiyle milletine hizmet ederken onun yüküne yardımcı olmak gibi onurlu ve zor bir görevi sürdüren Oruç’un, kasaba politikacılığı ve bağımsız gazetecilikten uzak bir zihniyetin hedefi haline getirilme çabası, Ereğli’ye, Zonguldak’a ve ülkeye hizmet sevdasıyla bağlı her partilinin ve vatandaşımızın gönlünde mahkum edilmiştir.

Şahsım olarak da hem bir Ak Parti sevdalısı, hem ilçe başkanı sıfatıyla bu davaya ve kente hizmet şansı yakalamış birisi olarak, hem de hemşehrisi olarak Sayın Oruç’un bu haklı tavrının sonuna kadar yanındayım.

Hiçbir güç, makam ve mevkileri ülkesine, milletine ve bölgesine hizmetin basit bir aracı olarak gören hizmet sevdalılarına engel olamayacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.