Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

BAŞKAN POSBIYIK, HAMZAFAKILI MAHALLESİ’NDE

BAŞKAN POSBIYIK, HAMZAFAKILI MAHALLESİ’NDE
23 Eylül 2020 14:42 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2020 20:12
359
A+
A-

 

“MAHALLELERİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ GİDERECEĞİZ”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hamzafakılı Mahallesi’ni ziyaret etti.

Yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Posbıyık, “İstinat duvarı, parke çalışmaları ve su kanalizasyon işleri devam ediyor. Göktepe bağlantı yolu ile direk denize ulaşabileceksiniz. Mahallelerimizin eksikliklerini gidereceğiz” dedi.

Mahalle Muhtarı İsmail Altıay ve mahalle sakinleri yapılan hizmetler için Başkan Posbıyık’a teşekkür etti.Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Göktepe Mahallesi’nden sonra Hamzafakılı Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle Muhtarı İsmail Altıay ve mahalle sakinlerinin çiçeklerle karşıladığı Başkan Posbıyık, kendisini bekleyen çocuklara da hediyeler verdi. Mahallede yapılan belediye hizmletlerini denetleyen Başkan Posbıyık, mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Muhtar Altıay, çalışmalar için Başkan Posbıyık’a teşekkür ederek; “Mahallemizde istinat duvarı çalışması, kilit parke çalışmaları yapıldı. Ereğli’nin kırsal mahallelerine bu kadar hizmet geldiyse inanıyoruz ki hepsi biter. Hizmetleriniz için mahalle halkım adına sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

“EKSİKLİKLER GİDERİLECEK”

Pandemi koşullarında yaşanan sıkıntılara rağmen mahallelere hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Posbıyık, şu açıklamayı yaptı;“Hamzafakılı’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. En önemlisi Göktepe’ye 2 kilometrelik yolla bağlanması. Yolu asfaltladık. Dolayısıyla Hamzafakılılar buradan direk denize ulaşabilecekler. Göktepe de buraya ulaşabiliyor.

Bir sirkülasyon sağlıyoruz. Topçalı da bundan yararlanacak. Aynı zamanda istinat duvarı ve parke çalışmalarımız yapılıyor. Su, Kanalizasyon çalışmalarımız devam ediyor.

Muhtarımız ve azaları iyi çalışıyor, sürekli bize müracaat ediyorlar, gereğini yapıyoruz. Bu yol üzerinde yangın olmuştu daha önce, basına da yansımıştı. Yol çok dar olduğu için maalesef itfaiye arabası giremedi buraya. Yan yollardan girmeye çalıştı ama o zamana kadar ev kül oldu.

Muhtarımız ve ihtiyar heyeti , vatandaşlarda yardım edip yolun genişlemesi için bize yardımcı oldular. Onlar izin verdiler biz de beton duvarlarını yapıyoruz. 2 arabanın rahatlıkla buradan geçebileceği yolu yaptık.

İtfaiye, sağlık arabaları rahatlıkla bu bölgeye girebilecekler. Zaman içerisinde diğer eksikliklerimize de el atacağız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.