Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Rahman DemirTürk İADE-İ ZİYARET’lere devam ediyor

Rahman DemirTürk İADE-İ ZİYARET’lere devam ediyor
26 Eylül 2020 17:19
321
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimi iadeyi ziyaretlerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerine devam ediyor.

Gerçekleştirilen 13. Olağan Genel kurulda güven tazeleyerek yeniden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’na seçilen Rahman Demirtürk ve yönetimi Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, TTK Armutçuk Müessese müdürü Ali Hekim, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kooperatifini Başkanı Kemal Özer Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Arslan Keleş ve Yönetim Kurulunu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği başkanı Mehmet Öztürk ve son olarak Ereğli Maden Şehitleri Aileleri Derneği başkanı çetin Yiğit’i makamlarında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Parti olarak her zaman Oda ve dernekle3rin yanında olduklarını, Ereğli için yapılacak her türlü çalışmada göreve hazır olduklarını ifade etti.

Oda ve dernek başkanları da gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.